Att ha en bra regelbunden bodstädning är viktigt både för att hålla nere slitaget på bodarna och humöret uppe på byggarbetarna. Anbeldo städar många bodar runt om i Stockholm och vet att det är väldigt olika på hur pass mycket det smutsas ned. Vi erbjuder dig därför en flexibel städservice baserat på dina behov och önskemål.


Om Bodstädning

Vi har god kunskap och rutin när det kommer till att städa bodar, och kan därför erbjuda dig ett förmånligt pris för våra städtjänster. Att hålla bodarna rena är viktigt av främst två anledningar, att minimera slitaget, samt att ge en bättre arbetsmiljö för personalen som använder bodarna. Men vi hjälper även till med att fylla på med pappershanddukar, tvål, toalettpapper, diskmedel, m.m., om så önskas. Ifall det behövs renhållning på själva bygget vid sidan av bostädningen så kan vi också hjälpa till med det. Både enklare städning, som sopning av byggrester, upplockning av gamla fimpar, till större jobb som grovstädning.

Glad personal jobbar bättre

När du håller på att renoverar eller bygger nytt så behövs det byggbodar där de anställda kan äta sina luncher, ta kafferaster, duscha, m.m. Men när det används så smutsas det såklart ned, och vi hjälper dig då att hålla ordning och rent, även om du bara vill ha städat enstaka tillfällen eller om du vill teckna ett städabonnemang för dina bodar.

 • Utbildad Personal

  Vår personal är välutbildade, erfarna och har en fast anställning.

 • Städgaranti

  Om någon inte är städat som det ska så åtgärdar vi det direkt.

 • Ansvarsförsäkring

  Anbeldo är ansvarsförsäkrade hos Trygg-Hansa för skador upp till 10 miljoner kr.

 • Städutrustning

  Vi använder egen utrustning och städmaterial.

Offertförfrågan Bodstädning

Behöver du hjälp? Ring oss på 0738 40 30 50
Kontaktperson


Frågor/Önskemål/Meddelande


Tack för ditt meddelande, vi kontakar dig inom 12 timmar.


Jag är intresserad av bodstädning, Jag vill bli kontaktad!

Vill du veta mer om Bodstädning?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!