Anbeldo AB grundades som enskild firma 2012 och är idag ett modernt städföretag som städar i Stockholms län. Vi erbjuder städning till både privatpersoner och företag. Hos oss får du en kontaktperson, samma städare vid varje städtillfälle, en månads uppsägningstid, städgaranti, och allt detta till ett förmånligt pris.


Vårt Arbete

Många väljer oss som sin städfirma för att vi gör det enkelt för kunden. Vi är väldigt öppna och klara om vad du får hos oss som kund. Vid bokning av städning kommer vi överens om ett datum & tid då städningen ska ske. Du får då också priset på vad städningen kostar. Vi tar med oss vår egna rena och nytvättade städutrustning. När våra städare har städat klart så skickar vi en faktura till dig på det överenskomna beloppet.

Värderingar

Anbeldo värderar kvalitet, kompetens, och kundomsorg. Vi garanterar dig ett bra städresultat med våra utbildade och erfarna städare. Hos oss har du en och samma kontaktperson, för enkel och smidig kommunikation.

Säkerhet

Innan anställning påbörjas får varje medarbetare lämna utdrag från polisens belastningsregister, och skriva under ett tystnads- och sekretessavtal. Vår personal bär ID-kort och är klädda i lila piké med grå arbetsbyxor.

Miljö

Miljön är skör och viktig, vi försöker därför lämna ett så litet avtryck från vårt arbete som möjligt. Vi använder miljövänliga fordon och rengöringsmedel, och uppmanar vår personal att ta eget ansvar.

Christian Vos VD & Grundare Driver och utvecklar företaget framåt. Engagerar våra medarbetare, och lyfter fram vikten av ett väl utfört arbete. Utvecklar även vår hemsida för att göra den så användarvänlig som möjligt. Twitter Instagram Linkedin E-post
Isak Bergström Städledare & Grundare Varit med sedan första början och besitter mycket kunskap och erfarenhet inom städyrket. Lär ut våra nya medarbetare hur ett gott jobb ska utföras. Linkedin E-post
Maria Törnqvist Marknadsföring Vi erbjuder en professionell, trygg, och enkel städtjänst. Maria hjälper våra potenitella kunder att hitta fram till oss. E-post
Veronica Daneby Ekonomi & Bokföring Ansvarar för Anbeldos ekonomi och redovisar våra ekonomiska händelser. E-post

Vår Historia