Vanliga Frågor och Svar

Vi besvarar de vanligaste frågorna om betalning, säkerhet, städning, och hur det är att vara kund.


Om du är intresserad av våra städtjänster kan du boka direkt på hemsidan eller ringa oss på 0738 40 30 50. Vi erbjuder kostnadsfria offertmöten där vi ger dig ett pris på städningen och berättar mer om hur Anbeldo jobbar.

Städabonnemang fungerar så att vi utför regelbunden städning enlight schema till ett fast pris. Skulle du behöva boka om ett städtillfälle så meddela oss om det senast 2 arbetsdagar i förväg.

Ja, vi tar med rengöringsmedel och städutrustning, som alltid är ren och tvättas efter varje städtillfälle. De flesta städfirmor vill att du som kund står för städmaterialet, men då vi anser att detta leder till varierande resultat på städningen, baserat på hur pass bra kundens städmaterial är, har vi valt att använda vår egna städutrustning.

Fakturering sker i efterhand, med 20 förfallodagar. Är du abonnemangskund så betalar du månatligen.

Du som köper ruttjänster ansöker inte själv om rutavdraget, utan det gör vi som utför arbetet. Vi drar av 50% av arbetskostnaden på fakturan. Från och med 1 Januari 2016 har maxbeloppet minskats från 50 000 kr till 25 000 kr per år för personer yngre än 65 år.
Läs mer om rutavdraget

För bästa städresultat ber vi dig att skapa fria ytor, så vi kan arbeta effektivt.

Ifall du har abonnemang med oss så är det alltid samma personal som städar, förutom vid semester eller sjukdom, då skickar vi en vikarie istället.

Anbeldo är ansvarsförsäkrade hos Trygg-Hansa för skador upp till 10 miljoner kronor. Ifall skadan skett på grund av vår personal varit vårdslös står vi självfallet för kostnaden. Visar det sig dock att skadan skett på grund av fel eller bristande information från kunden eller tredje part betalar vi inte ut någon ersättning.

Vid avbokning tidigare än 72 timmar innan avtalat städtillfälle har du som kund rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning tidigare än 48 timmar innan avtalat städtillfälle debiteras du 50 % av priset. Vid avbokning tidigare än 24 timmar innan avtalat städtillfälle debiteras du 75 % av priset. Vid avbokning samma dag som städtillfället debiteras du fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till rutavdrag.